Nieuwe trailer en poster voor Disney•Pixar's Coco

Geplaatst: door de redactie

De regisseur van Toy Story 3 komt dit najaar met een muzikale animatiefilm: Coco. Na een eerder teaser trailertje voor de film, heeft Disney•Pixar nu een nieuwe trailer én filmposter vrijgegeven.

Coco draait om Miguel. Hij droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguels grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in het prachtige en kleurrijke Dodenrijk. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguels familiegeschiedenis te ontdekken.

De stemmen in de originele versie van de animatiefilm zijn ingesproken door onder meer Gael Garcia Bernal, Benjamin Bratt, nieuwkomer Anthony Gonzalez en Renee Victor. Coco verschijnt op 29 november in de bioscopen, ook in Nederlands gesproken versie. Wie die stemmen inspreken, is nog niet duidelijk.