Nieuwe Star Wars-beelden vanuit Comic-Con

Geplaatst: door de redactie

Hall H op Comic-Con in San Diego stond in het teken van Star Wars: The Force Awakens met onder meer J.J. Abrams, Kathleen Kennedy en Lawrence Kasdan. Voorafgaand aan het panel met de cast en crew van de film kregen de mensen in Hall H eerst een gloednieuw filmpje achter de schermen bij de film te zien. En gelukkig voor ons normale stervelingen staan die beelden nu ook online.

In de beelden zien we onder meer hoe Abrams zijn cast en crew toespreekt op de allereerste draaidag van The Force Awakens. Opvallend is dat ook Simon Pegg (die met Abrams werkte aan de derde Mission: Impossible) in het filmpje op de set te vinden is en een onherkenbare cameo lijkt te krijgen. Verder zien we veel oude bekenden opduiken (inclusief eerste blikken op Peter Mayhew in Chewbacca-kostuum en Carrie Fisher als Princess Leia) en ligt de focus vooral op de praktische sets en effecten.

Op de beurs in San Diego namen verder o.a. John Boyega, Daisy Ridley en Oscar Isaac (de good guys in de film) deel aan het panel. Boyega gaf toe tot hij eerder in vermomming door de hal was gelopen. Ook Adam Driver, Domhnall Gleeson en Gwendonline Christie (die in de film de darkside vertegenwoordigen) mochten hun zegje doen. Zowel het BTS-filmpje als het panel-filmpje kun je hieronder terugkijken. Bekijk ook de trailer voor The Force Awakens dat op 18 december in de Nederlandse bioscopen verschijnt.