Nieuwe sneak peek op The Hobbit: the Desolation of Smaug

Geplaatst: door de redactie

Peter Jackson organiseerde weer eens een internationaal Hobbit fan-event waar hij 20 volle minuten van The Hobbit: The Desolation of Smaug liet zien. Degenen die daar niet bij waren zullen het voorlopig nog even moeten doen met de kortere trailer die daaruit voortkwam.

De sneak peek lijkt enigszins op de vorige trailer die je hier kunt bekijken, maar hij duurt een dikke halve minuut langer en bevat bergen aan alternatief beeldmateriaal. Eerder kwamen ook een aantal nieuwe posters uit die hieronder te zien zijn. Daarop onder meer een blik op Orlando Bloom, die in The Desolation of Smaug wederom te zien zal zijn als Legolas. De tweede film uit het nieuwe drieluik gebaseerd op het werk van J.R.R. Tolkien verschijnt op 11 december bij ons in de bios.

Hieronder zoals gezegd de resterende nieuwe posters, maar ook nog wat behind the scenes beelden. Bekijk een bijna 60 minuten durend verslag van het fan-event met onder andere een aantal Q&A sessies. Is een uur wat aan de lange kant? Peter Jackson zette ook een wat korter setverslag online.