Nieuwe posters voor X-Men: Apocalypse

Geplaatst: door de redactie

Er kwamen al posters van de mutanten die vechten aan de zijde van Apocalypse voorbij, maar Fox doet daar een schepje bovenop en laat nog eens tien nieuwe personage posters zien. X-Men: Apocalypse verschijnt 19 mei in de bioscoop.

De eeuwenoude en onsterfelijke mutant Apocalypse (Oscar Isaac) wordt al sinds het ontstaan van de beschaving aanbeden als een god. Als hij na duizenden jaren ontwaakt is hij teleurgesteld in de wereld. Hij recruteert een team van mutanten met Magneto (Michael Fassbender), Psylocke (Olivia Munn), Storm (Alexandra Shipp) en Angel (Ben Hardy) om een nieuwe wereld te creëren waar hij zelf over zal regeren.

Met het lot van de aarde aan een zijden draadje moet Mystique (Jennifer Lawrence) met de hulp van Professor X (James McAvoy) een groep jonge X-Men leiden om Apocalypse en zijn Four Horsemen te stoppen. Bij die nieuwe jongelingen zien we onder meer Sophie Turner (Game of Thones) als Jean Grey en Tye Sheridan als Cyclops. Ook Evan Peters keert na Days of Future Past terug als Quicksilver.

Edit: ook Angel en Apocalypse zelf hebben inmiddels posters gekregen.