Nieuwe Fantastic Four trailer toont Doctor Doom

Geplaatst: door de redactie

We werden de afgelopen dagen flink verwend met spectaculaire trailers (Star Wars, Batman v Superman), maar de koek is nog niet op. Op zeer korte termijn moet er een nieuwe trailer voor Jurassic World verschijnen, maar in de tussentijd kregen we ook een betere blik op de nieuwe Fantastic Four voorgeschoteld.

In vergelijking met het vorige trailertje geeft deze nieuwe variant een veel betere indruk van de superkrachten van de vier personages. En ook aartsvijand Doctor Doom (Toby Kebbell) wordt onthuld. De Fantastic Four worden dit keer gespeeld door Miles Teller uit Whiplash (als Reed Richards / Mr. Fantastic), Kate Mara uit House of Cards (als Sue Storm / The Invisible Woman), Michael B. Jordan uit Fruitvale Station (als Johnny Storm / The Human Torch) en Jamie Bell uit Tintin (als Ben Grimm / The Thing). Reg E. Cathey (The Wire) heeft een bijrol als de vader van broer-zus team Sue en Johnny.

De regie van de Fantastic Four reboot werd gedaan door Josh Trank - bekend van de found footage film Chronicle. Trank pende het script samen met onder meer de schrijver van X-Men: Days of Future Past. Hij noemde vooral de oude horrorfilms van David Cronenberg als een grote invloed op zijn nieuwe visie voor de vier striphelden van Marvel. Fantasic Four verschijnt op 6 augustus in de Nederlandse bioscopen.