Nieuwe, derde, trailer voor Atomic Blonde

Geplaatst: door de redactie

Charlize Theron schittert vanaf half augustus in Atomic Blonde als dodelijke agent van MI6. De actiethriller kreeg alweer z'n derde trailer.

De 'atomic blonde' uit de titel is agent Lorraine Broughton (Theron), het kroonjuweel onder de Britse geheim agenten in dienst van Hare Majesteit. Zij is een sensuele superspion die bereid is al haar skills te gebruiken om een onmogelijke missie te overleven.

Ze wordt in haar eentje het instabiele en onrustige Berlijn in gestuurd waar ze een zeer belangrijk dossier op moet halen. Ze gaat een samenwerking aan met de lokale bureauchef David Percival (James McAvoy) om te ontsnappen aan een uiterst dodelijk spionnenspel.

Atomic Blonde is geregisseerd door David Leitch, die eerder samen met Chad Stahelski het uitstekende John Wick afleverde en momenteel werkt aan het vervolg op Deadpool. Het script voor de film komt van 300-, Act of Valor- en 300: Rise of an Empire-scribent Kurt Johnstad, die zich baseerde op de Oni Press graphic novel The Coldest City.

Naast Theron en McAvoy zien we in de spectaculaire thriller verder onder meer John Goodman (Kong: Skull Island), Til Schweiger (Inglourious Basterds), Eddie Marsan (Ray Donovan), Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service) en Toby Jones (Captain America: The Winter Soldier).

Atomic Blonde draait vanaf 10 augustus in de Nederlandse bioscopen. De eerste trailer zie je hier, terwijl de tweede trailer hier bekeken kan worden.