Nieuwe beelden uit Transformers: The Last Knight

Geplaatst: door Tom van Steensel

Een nieuwe voorproefje op Transformers: The Last Kight introduceert de door Isabela Moner gespeelde Izzy. De trailer ging in de bioscoop in première, voorafgaand aan Beauty and the Beast. De vijfde Transformers-film verschijnt op 22 juni in Nederland.

In The Last Knight wordt Cade Yeager (Mark Wahlberg, eerder te zien in Age of Extinction) beschermd door Autobots Bumblebee, Hound, Drift, en Crosshairs. Optimus Prime is echter ver van onze planeet vandaan op zoek naar zijn schepper Unicron. Maar wanneer Unicron een plan blijkt te smeden om de aarde vernietigen, moet Optimus opnieuw de Autobots aanvoeren in een allesbeslissende strijd. En daarvoor moeten Yeager en Bumblebee een verbond sluiten met een Britse historicus (Anthony Hopkins) en een Oxford-professor (Laura Haddock).

Transformers: The Last Knight werd opnieuw geregisseerd door Michael Bay. Hoewel de trailer de nadruk legt op Izzy en de rest van de jonge kinderen, is er ook weer voldoende robot-actie. Zo zien we hoe Wahlberg een zich misdragende Grimlock bestraffend toespreekt.