Nicole Kidman in beeld voor Wonder Woman

Geplaatst: door de redactie

De cast van Wonder Woman wordt mogelijk versterkt met een Oscarwinnares. Regisseur Patty Jenkins (Monster) zou Nicole Kidman (The Hours, Stoker) op het oog hebben voor een bijrol in de film over de vrouwelijke superheld van DC.

Het is nog niet bekend wat voor rol Kidman precies zou moeten gaan spelen. Volgens The Wrap zou het kunnen gaan om Hyppolyta, koningin van de Amazones en ook nog eens de biologische moeder van Wonder Woman, maar verder lijkt ook een schurkenrol - zoals ze onlangs had in Paddington - nog niet helemaal niet uitgesloten. De cast van Wonder Woman bestaat momenteel nog enkel uit Gal Gadot als het titelpersonage en Chris Pine (Star Trek, Jack Ryan) als haar love interest Steve Trevor.

Kidman is geen onbekende wanneer het gaat om verfilmingen van DC Comics. Eerder was ze te zien in Batman Forever als de love interest van Bruce Wayne. De Oscarwinnares duikt binnenkort op naast Julia Roberts in Secret in their Eyes en zal ook een rol gaan spelen in een nieuwe film van Werner Herzog.