Nederlandse trailer voor Alice Through The Looking Glass

Geplaatst: door de redactie

Met nog twee weken tot de release debuteert Disney een tweede Nederlandse trailer voor de sequel op Alice in Wonderland van Tim Burton. Bekijk beelden uit het dit keer door James Bobin geregisseerde Alice Through The Looking Glass.

In Disney's Alice Through The Looking Glass komen de onvergetelijke karakters uit Lewis Carrol’s Alice in Wonderland opnieuw tot leven. Als Alice terugkeert naar deze magische wereld moet ze terug in de tijd reizen om haar beste vriend Mad Hatter (Johnny Depp) te redden. James Bobin (The Muppets) geeft daarbij zijn eigen twist aan de wereld die Tim Burton destijds heeft gecreëerd met Alice in Wonderland.

De film is geschreven door Linda Woolverton (Maleficent) en gebaseerd op de verhalen van Lewis Carrol. Mia Wasikowska speelt opnieuw Alice en naast Depp komen ook Anne Hathaway, Matt Lucas en Helena Bonham Carter terug. Rhys Ifans en Sacha Baron Cohen zijn nieuwe toevoegingen aan de cast. Verder zijn de stemmen van Alan Rickman en Stephen Fry weer te horen. De film verschijnt 26 mei in de bios.