Naomi Watts op zoek naar adellijke toestemming

Tags: Naomi Watts

Geplaatst: door de redactie

Naomi Watts gaat zoals wellicht al bekend de rol van Princess Diana vertolken in het nieuwe project van Der Untergang-regisseur Oliver Hirschbiegel, Caught in Flight. Filmen staat voor later in het jaar gepland. Ze heeft nu laten weten op zoek te zijn naar de 'Royal seal of approval' voor haar portrettering van Lady Di. 

Ze beseft namelijk heel goed wat de rol moet betekenen voor de zonen van de in 1997 in Parijs overleden prinses, William en Harry. "Idealiter heeft Naomi graag input van de twee prinsen om hun moeder's verhaal zo goed mogelijk te kunnen vertellen, maar begrijpt dat dat waarschijnlijk niet mogelijk zal zijn," zo laat een bron binnen het project weten. "Ze maakt zich zorgen over hoe de film en vooral haar aandeel daarin ontvangen zal worden, voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk, en ze hoopt in ieder geval op de blessing van William en Harry."

Bron: Showbizspy

En hier een nagenoeg compleet ongerelateerd item; een stukje interview bij Inside the Actor's Studio, waarin de beeldschone Watts de onnavolgbare Lynch-film Mullholland Drive uit probeert te leggen.