Mogelijk Famke Janssen cameo in The Wolverine

Geplaatst:

door de redactie

Ze brak in Hollywood door als Bond-girl, maar inmiddels is Jean Grey uit X-Men toch wel het personage dat haar definieerde. Naar verluid zal ‘onze’ Famke Janssen een cameo verschijning krijgen naast Hugh Jackman in The Wolverine.

Tijdens de perstoer voor Taken 2 liet Janssen al doorschemeren dat ze op korte termijn weer in de huid van Jean Grey ging kruipen en afgelopen week zou ze naar Sydney zijn afgereisd om voor The Wolverine een cameo te schieten. Hoe ze precies in de film gaat passen is nog onbekend, aangezien The Wolverine in de geschiedenis van Logan duikt en de personages van Jackman en Janssen elkaar in de eerste X-Men-film voor het eerst tegenkomen… Zo leek het.

Zou het dan op één of andere manier samenhangen met het tijdreisverhaal van X-Men: Days of Future Past die door Marvel eerder deze week werd omschreven als “X-Men meets The Terminator”? Stel je voor dat personages in die tweede First Class–prequel bezoek krijgen van hun future selfs die terug in de tijd reizen… Ian McKellen die bijvoorbeeld Michael Fassbender van advies voorziet. Of lijkt dat toch teveel op Looper?

Hoe dan ook, naast Janssen hintte ook Patrick Stewart onlangs naar zijn terugkeer in het X-Men-universum. Janssen zelf is binnenkort nog te zien in Hansel & Gretel: Witch Hunters. The Wolverine verschijnt in de zomer van 2013 en X-Men: Days of Future Past verschijnt in de zomer van 2014.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.