Misdaadthriller Schone Handen heeft een trailer

Geplaatst: door de redactie

De Surprise, de eerste film van Mike van Diem sinds Karakter, en De Reünie, vanaf 16 juli in de bioscoop, zijn niet de enige films dit jaar waarin respectievelijk Jeroen van Koningsbrugge en Thekla Reuten (Het Diner) in de hoofdrol te zien zijn. Ze geven namelijk ook gestalte aan de voornaamste rollen in de op het boek van René Appel gebaseerde spannende misdaadthriller Schone Handen. De door Tjebbo Penning geregisseerde film kreeg vandaag een eerste trailer.

In Schone Handen heeft Sylvia (Reuten) te lang weggekeken van de bloeiende drugshandel van haar man Eddie (Van Koningsbrugge). Maar wanneer de politie steeds vaker op de stoep staat, dringt pas goed tot haar door hoe diep hij erin verzeild is geraakt. Als alles fout dreigt te gaan, probeert Sylvia haar twee kinderen te beschermen en het misdaadmilieu te ontvluchten. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Eddie zal nergens voor terugdeinzen om ‘de familie’ bij elkaar te houden.

Naast Van Koningsbrugge en Reuten zijn in Schone Handen ook nog rollen weggelegd voor Cees Geel (De Boskampi's), Angela Schijf (Daglicht) en Teun Kuilboer (Mannenharten). Bekijk de trailer van de 10 september verschijnende misdaadthriller hieronder.