Miles Teller en Jonah Hill zijn War Dogs in nieuwe trailer

Geplaatst: door de redactie

Acteurs Miles Teller (Whiplash) en Jonah Hill (The Wolf of Wall Street) spelen twee onwaarschijnlijke wapenhandelaren in de trailer voor War Dogs van Todd Phillips. De regisseur gaf ook nog een bijrol aan zijn The Hangover-acteur Bradley Cooper.

Gebaseerd op waargebeurde feiten, volgt War Dogs twee bevriende twintigers, (Hill en Teller) die in Miami wonen tijdens de eerste oorlog in Irak. Ze proberen winst te maken met een nog vrij onbekend initiatief van de overheid; kleine ondernemingen kunnen bieden op contracten van het Amerikaanse leger. Ze beginnen klein, maar al snel lopen de bedragen op en beginnen ze steeds ruimer te leven.

Het duo krijgt het wel heel heet onder de voeten, wanneer ze op het punt staan een 300 miljoen dollar deal te sluiten om het Afghaanse leger te bewapenen. Een deal die ze in contact brengt met een paar zeer verdachte partijen, niet de meest onbelangrijke hiervan is de Amerikaanse overheid. Ook Ana de Armas, onlangs gecast in de Blade Runner-sequel, heeft een bijrol. Vanaf 18 augustus in de bioscoop.