Mickey Mouse: Taxi Driver

Geplaatst:

door de redactie

Een zin die we eerder vandaag niet aan zagen komen: een van de grootste iconen van jaren '70 cinema, Travis Bickle, heeft van kunstenaar Bryan Boyce een broodnodige/onacceptabele (*pick one) Mickey Mouse-over gekregen in deze originele verdisneyficatie van Scorsese's Taxi Driver

Los van het geweldige montagewerk / het verschrikkelijke onrecht dat één van Scorsese's meesterwerken hier aangedaan is (*again, pick one), zitten er toch een aantal indrukwekkende special effects in deze, laten we zeggen, nieuwe kijk op het post-Vietnam drama van Paul Schrader.

Steamboat Willy heeft in ieder geval ook weer een nieuwe lading gekregen..

Er is 1 reactie geplaatst

Egbert Barten

Egbert Barten

Dit is curieus: bij mijn laatste bezoek aan het MM Everywhere project (vanaf nu het MMEP) heb ik zitten denken dat de noodzakelijke volgende stap zou moeten zijn het nauwkundig screenen van historische filmaffiches teneinde verborgen MM-boodschappen te ontdekken. Helaas heb ik toen niet de moed gehad om deze gedachte met de meester te delen zodat ik op geen enkele manier aansprakelijk wens te worden gesteld voor het TAXIDRIVER-fiasco. Handen af van oude meesterwerken! ANALOOG FILMBEHOUD, EN WEL NU!!!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.