Men in Black / 21 Jump Street-film leeft weer

Geplaatst: door de redactie

Volgens Variety gaat Sony alsnog aan de slag met een cross-over tussen Men in Black en 21 Jump Street. En dat is een verrassing, want de laatste maanden sprak de studio enkel over een vierde MIB-film en leek de cross-over van de baan.

Volgens Variety heeft Sony al met verschillende regisseurs gesproken en is James Bobin de man die ze het liefst voor de klus willen hebben. Bobin regisseerde eerder afleveringen van Flight of the Conchords en de laatste twee Muppets-films. Recentelijk maakte hij de Alice in Wonderland-sequel Through The Looking Glass voor Disney. Sony zou graag zien dat Bobin in juni al aan de opnamen begint.

Jump Street-regisseurs Phil Lord en Chris Miller keren niet terug omdat zij te druk zijn met hun Star Wars spin-off over Han Solo. Jonah Hill en Channing Tatum zouden wel aan boord zijn voor de cross-over. Er gaan nieuwe Men in Black gezocht worden, dus geen Will Smith, geen Tommy Lee Jones en zelfs geen Josh Brolin. Het script van Rodney Rothman (22 Jump Street, Grudge Match) zou al klaar liggen.