Meer nieuws uit 2015

Geplaatst: door de redactie

We schreven al dat we in 2015 de eerste Avatar-sequel kunnen verwachten. Maar dat is niet het enige dat de nabije toekomst voor ons in petto heeft.

Zach Galifik, Gafili, Gfikili Die dikke uit The Hangover heeft namelijk een boodschap uit de toekomst gestuurd om ons een voorproefje te geven van wat er in 2015 zoal mogelijk is. Een radio in je hoofd, bijvoorbeeld. Of de optie om jezelf in een grote baby te transformeren. Daarnaast wordt hij in het filmpje, dat bedoeld is om One.org onder de aandacht te brengen, bijgestaan door onder meer Sarah Silverman, Marisa Tomei en Chloë Moretz. One International is een organisatie die zich inzet tegen armoede, hongersnood en ziektes, met name in Afrika, en is mede opgericht door Bono. De celebs uit de toekomst lichten ons in over the ways of the future.. Ook Tracy Morgan is van de partij, om ons te vertellen over de Tur-Taffe en de Wolf-Hen. "In this future, puppies pick up my poop!"

Het is niet duidelijk of de ons zo lang geleden al beloofde hoverboards ook in 2015 beschikbaar zijn... Here's Zach Olympia Dukakis with the news!

(VIA)