Marvel Comic-Con Round Up: met Ant-Man en meer

Iron Man 3 kreeg dan wel de meeste aandacht, maar Marvel deed op Comic-Con nog meer uit de doeken: onder andere plannen voor twee non-sequels, Ant-Man en Guardians of The Galaxy.

Ant-Man is een van de minder bekende Marvel-helden en ook nog het verste weg wat betreft een bioscoopfilm. Wel liet regisseur Edgar Wright op Comic-Con wat test footage zien van Ant-Man die een paar bad guys van zich afhoudt. Er is echter nog niemand gecast in de titelrol, dus degene die in het voorproefje schuilging onder het masker had net zogoed Simon Pegg kunnen zijn.

De andere non-sequel is Guardians of the Galaxy. Die prent werd aangekondigd met een Amerikaanse releasedatum van 1 augustus 2014. Nog geen beelden of castingnieuws omtrent deze film, wel een stukje concept-art (inclusief Rocket Raccoon!) dat hieronder te bekijken is.

De overige sequels die Marvel nog in ontwikkeling heeft zijn Thor 2 (2013) en Captain America 2 (2014). Die laatste heeft de subtitel The Winter Soldier meegekregen, Thor heeft de subtitel The Dark World meegekregen.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.