Mann en Apatow stappen samen uit Bad Moms

Geplaatst: door de redactie

Leslie Mann en Judd Apatow zijn abrupt uit Bad Moms gestapt. Mann zou één van de hoofdrollen spelen en Apatow had zich aan de film verbonden als producer, maar het echtpaar krijgt de door Jon Lucas en Scott Moore geregisseerde en geschreven komedie niet ingepast in hun agenda.

Mann (l) met Katherine Heigl in het door Apatow geregisseerde Knocked Up.

Eind april werd bekend dat Lucas en Moore, de schrijvers van onder meer The Hangover en The Change-Up (waarin Mann ook te zien was), met Bad Moms hun tweede bioscoopfilm na 21 & Over zouden regisseren. De aankondiging zorgde direct voor veel interesse, zo werd de film tijdens het Cannes Film Festival al door veel distributeurs aangekocht. Waaronder Dutch FilmWorks, dat de komedie zal uitbrengen in de Benelux.

De opnames van Bad Moms beginnen volgens producent Bill Block aan het eind van de zomer, de komende weken moet de casting rondkomen. De komedie draait om een overwerkte en -vermoeide moeder, aanvankelijk de rol van Mann, die samen met twee andere 'bad moms' op de school van hun kinderen de confrontatie aangaat met enkele voorbeeldmoeders.

Ook in het door Apatow geregisseerde This Is 40 kreeg Mann, hier met Megan Fox, een belangrijke rol.

Leslie Mann was vorig jaar te zien in The Other Woman, en verscheen toen ook voor onze camera bij de première in Amsterdam. De actrice speelt in het later dit jaar verschijnende Vacation één van de bijrollen. De trailer daarvan zie je hier.