Makers LEGO Movie voor WB aan de slag met The Flash

Geplaatst: door de redactie

Alles wat Phil Lord en Chris Miller aanraken (de Jump Street-franchise, The LEGO Movie) verandert in box office goud, dus het is niet zo vreemd studio's het duo proberen te strikken voor een comicbookfilm. Volgens Deadline is het Warner Bros gelukt; Lord en Miller zullen voor de studio een film rondom The Flash pennen, hoewel het nog onduidelijk is of ze dat script ook zelf zullen verfilmen.

Een solofilm voor The Flash werd vorig jaar al aangekondigd toen acteur Ezra Miller werd gecast in de rol van de supersnelle superheld. Met een releasedatum in 2018 moet de film binnen drie jaar in de koker zitten. The Flash is momenteel ook op televisie te zien in een gelijknamige serie waarin hij gespeeld wordt door Grant Gustin. Ondanks het succes van die serie wil Warner in de bioscoop een andere kant op, vandaar dat er een compleet nieuwe cast en crew wordt aangesteld om de filmversie te maken.

Wat betreft het volgende project van Lord en Miller als regisseurs is alles nog mogelijk. Momenteel zijn ze vooral aan het werk als producenten, aangezien ze betrokken zijn bij alle LEGO spinoffs (Batman, Billion Brick Race) die WB momenteel in ontwikkeling heeft. Ook wordt er gefluisterd over een 23 Jump Street en een mogelijke Ghostbusters-film met Channing Tatum. Lord en Miller werden al eens ooit eerder benaderd voor de regie van Ghostbusters, toen het nog ging om een versie met de originele cast.