The Lost City of Z heeft nieuwe trailer

Geplaatst: door de redactie

In het op waargebeurde feiten gebaseerde The Lost City of Z zoekt Charlie Hunnam (Sons of Anarchy) in de Zuid-Amerikaanse jungle naar een verloren stad. Bekijk een nieuwe trailer voor het eind april verschijnende droomproject van regisseur James Gray (We Own the NightTwo LoversThe Immigrant).

Hunnam geeft in The Lost City of Z gestalte aan de Britse ontdekkingsreiziger Percy Fawcett. Aan het begin van de 20e eeuw ontdekt hij op een van zijn tochten door het onontgonnen Amazonewoud restanten van een oude, ver ontwikkelde beschaving. Bij zijn terugkomst in Engeland wordt zijn verhaal afgedaan als onzin en wordt het idee van het bestaan van een mythische stad El Dorado belachelijk gemaakt.

Fawcett is echter vastbesloten om terug te keren naar de jungle en met de steun van zijn vrouw (Sienna Miller) en zoon Jack (de nieuwe Spider-Man Tom Holland) deze mysterieuze stad te vinden. Het blijkt een levensgevaarlijke tocht die de hele wereld in zijn greep houdt.

Naast Hunnam, Miller en Holland zijn er in The Lost City of Z ook voorname rollen voor Robert Pattinson en Angus Macfadyen. De biografische avonturenfilm is vanaf donderdag 27 april te zien in de Nederlandse bioscopen.