London Has Fallen heeft eerste trailer

Geplaatst: door de redactie

Gerard Butler lijkt zijn eigen Die Hard-achtige franchise te pakken te hebben. Na het succesvolle Olympus Has Fallen wordt de actie nu verplaats van Amerika naar Engeland. Bekijk na de teaser nu de trailer voor de sequel London Has Fallen.

Geheim agent Mike Banning (Butler) wordt dit keer opgeroepen om naar Londen te komen voor de begrafenis van de Engelse premier. Een terroristische organisatie is echter van plan om daar een aanslag te plegen op alle aanwezige wereldleiders en vervolgens de wereld over te nemen. Mike moet samen met de president van de Verenigde Staten (opnieuw gespeeld door Aaron Eckhart) en een Engelse MI-6 agente (Charlotte Riley uit Edge of Tomorrow) alles uit de kast trekken om ze te stoppen.

Andere bijrollen in de actiefilm zijn er voor Morgan Freeman, Angela Bassett, Jackie Earle Haley, Melissa Leo en Robert Forster. Achter de camera maakte regisseur Antoine Fuqua (Training Day, Southpaw) plaats voor Babak Najafi (Banshee). London Has Fallen verschijnt op 3 maart 2016 in de bioscoop.