Lady Gaga Don't Text

Geplaatst: door de redactie

Vleesjurkende SongPopper Lady Gaga heeft zich een rolletje in Machete Kills veroverd, waarschijnlijk omdat haar outfits minstens zo bruikbaar zijn als iemands ingewanden wanneer je in een tour de force drie-hoog uit een gebouw wil ontsnappen onder het schreeuwend genot van een catchy coupletje uit haar niet te verstane misstane oeuvre.

Ook een pa-pa-pokerface is een niet te versmaden asset in de brute wereld van Machete, die het in het vervolg niet tegen Don Johnson, Robert De Niro en Steven Seagal op moet nemen, maar tegen opperschurk Mel Gibson. Uiteraard is er weer een berg vrouwelijk schoon aanwezig; Jessica Alba en Michelle Rodriguez zagen zich eerder al versterkt door Amber Heard en Sofia Vergara. Charles Sheen is tevens van de partij - als Amerikaanse president.

Het is nog niet helemaal duidelijk wat voor aandeel La Gaga in de film zal hebben. behalve dat haar personage La Chameleón heet (zie regisseur Robert Rodriquez' twitpic onderaan); wel zo treffend gekozen, gezien de bizarre outfits waar MiniMadonna zich in dost. In de sequel wordt Machete ingehuurd door de Amerikaanse overheid om de boeven (lees: Mel Gibson) op te sporen. Volledig geweldloos, ongetwijfeld. De film verschijnt ergens volgend jaar.