Laatste trailer voor Wonder Woman

Geplaatst: door Tom van Steensel

Batman v. Superman en Suicide Squad deden de kassa’s weliswaar flink rinkelen, maar met Wonder Woman hoopt Warner Bros op een eerste DC Comics-verfilming die ook door de critici unaniem wordt omarmd. Bekijk Gal Gadot in de laatste trailer.

Diane (Gadot) leeft als prinses en krijger op het afgelegen eiland van de Amazones; vrouwen die ooit de mensheid beschermden tegen het kwaad. Wanneer tijdens de Eerste Wereldoorlog een piloot (Chris Pine) op hun strand neerstort, krijgen ze te horen dat er in de buitenwereld een enorm conflict gaande is. In de overtuiging dat het haar plicht is om deze dreiging te stoppen, vertrekt Diana samen met de piloot richting Engeland om mee te vechten.

De cast van Wonder Woman bestaat verder nog uit Connie Nielsen (Gladiator), Robin Wright (House of Cards), David Thewlis (Harry Potter), Danny Huston (Clash of the Titans), Elena Anaya (The Skin I Live In), Ewen Bremner (Trainspotting) en Saïd Taghmaoui (American Hustle). De regie was in handen van Patty Jenkins, die eerder Charlize Theron naar een Oscar regisseerde in Monster. Wonder Woman verschijnt op 15 juni in de Nederlandse bioscopen.