Laatste - allerlaatste - trailer voor Mad Max: Fury Road

Geplaatst: door de redactie

Nog twee weken en dan is het zover: dertig jaar na Beyond Thunderdome verschijnt er eindelijk een nieuw avontuur rondom de zwijgzame anti-held Max Rockatansky in de bioscoop. En bovendien is geestelijk vader George Miller, verantwoordelijk voor de eerste drie delen, opnieuw de schrijver en regisseur. Bekijk de laatste - echt allerlaatste - trailer voor Mad Max: Fury Road.

Achtervolgd door zijn turbulente verleden is Mad Max (nu Tom Hardy in plaats van  Mel Gibson) ervan overtuigd dat hij alleen kan overleven als hij in zijn eentje opereert. Toch komt hij in contact met een groep outsiders die onder leiding van Furiosa (Charlize Theron met een bionische arm) door de woestenij trekkken. De groep is op de vlucht voor de tiran Immortan Joe (Hugh Keays-Byrne - die ook een rol had in de originele Mad Max). De woedende krijgsheer stuurt al zijn bendes achter de rebellen aan, wat uitmondt in een meedogenloze ‘Road War’.

Onder meer Nicholas Hoult, Zoë Kravitz en Rosie Huntington-Whiteley maken deel uit van de crew van Furiosa. De nieuwe trailer laat iets meer van Theron's personage en haar rol in de dystopische wereld van Mad Max zien. De muziek in Fury Road is afkomstig van onze eigen Junkie XL, die onlangs ook de muziek verzorgde voor (de trailer van) Batman vs. Superman. Mad Max: Fury Road is vanaf 14 mei te zien in de Nederlandse bioscopen.