Kinderen in tranen door nieuwe Disney

Geplaatst:

door de redactie

FK-TimGreen1.jpg

Sinds deze week draait de nieuwe Disneyfilm The Odd Life of Timothy Green in de Amerikaanse bioscopen. En zoals gewoonlijk wordt deze productie door de makers aangeprezen als 'dé feel good movie van het jaar'. 

Nu hebben de mensen bij Disney een naam hoog te houden als het gaat om vermaak voor jong en oud, maar hier lijken ze de plank mis te slaan. Zo ondervond althans Geoffrey Roth, die zijn vrouw en twee kinderen trakteerde op een voorstelling van de familiefilm. Groot was dan ook de verbazing dat er na afloop niet twee uitgelaten blagen op de achterbank plaatsnamen, maar jochies die tot op hun ziel geknakt waren. Hartverscheurend filmpje in 3, 2, 1...

The Odd Life of Timothy Green vertelt het verhaal van Cindy en Jim Green. Ze zouden niks liever willen dan een groot gezin, maar kunnen geen kinderen krijgen. Het koppel begraaft daarom een doos met de wensen voor een zoon of dochter in de tuin. Hierna duikt opeens de jonge Timothy op. Hun wens lijkt te zijn uitgekomen.

De film heeft nog geen Nederlandse releasedatum, maar wij verwachten dat hij rond december in de bioscopen te zien zal zijn. En tegen die tijd kun je hier dan meteen lezen of onze recensent ook een brok in de keel heeft moeten wegslikken. 

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.