Johnny Depp in bed met Wes Anderson

Geplaatst:

door de redactie

Johnny Depp heeft een rol te pakken in het nieuwe project van Wes Anderson, die onlangs het gelauwerde Moonrise Kingdom uitbracht en eerder onder meer cultklassieker The Life Aquatic with Steve Zissou maakte, eveneens met allemansheld Bill Murray. The Hollywood Reporter had het nieuws over de film, die de naam The Grand Budapest Hotel moet krijgen.

'Quirky' is het woord dat we hier in moeten zetten. Anderson is misschien wel de meest geschikte regisseur om de psyche van Depp en zijn uiteenlopende personages te gaan benutten. En het is hoe dan ook fijn dat-ie Helena Bonham Carter een keer niet hoeft te spelen in een 37ste poppenkast van Tim Burton; fijn qua welkome variatie, niet omdat we dáár al op uitgekeken zijn.

Het wordt de eerste keer dat de twee samenwerken, en voor Anderson de eerste keer dat-ie een film in Europa aan elkaar schiet. Er zijn verder nog geen rollen vergeven, maar de kans is groot dat Bill Murray weer van de partij zal zijn. Hetzelfde geldt mogelijk voor andere Anderson stalpaarden als Owen Wilson, Adrien Brody, Jeff Goldblum en Willem Dafoe.

Goed nieuws dus? Ongetwijfeld!

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.