J.J. Abrams: ‘Ik wil een emotionele en authentieke Star Wars film maken'

Geplaatst: door de redactie

Regisseur J.J. Abrams heeft in een interview met Entertainment Weekly laten weten dat zijn aankomende Star Wars-film ‘authentiek en emotioneel aan zal gaan voelen.’ De film, die ergens in 2015 uit zal komen, is het eerste deel van een nieuwe trilogie die zich na originele trilogie zal afspelen. Abrams sprak verder over de toon die de film zal aanslaan:

"We weten allemaal dat George Lucas zijn droom bijna een religie is geworden voor een hoop mensen. Ik herinner me een ding wat ik ergens las, iemand schreef dat het enige wat hij wilde (voor de nieuwe film) was dat deze echt aan zou voelen. Ik herinner me dat ik me precies zo voelde toen ik elf jaar oud was en ik de allereerste film zag. Hoeveel het ook op een sprookje leek, het voelde echt aan. En voor mij is dat precies wat belangrijk is."

Veel is er nog niet bekend over Star Wars; Episode VII. Michael Arndt, die eerder de scripts van Little Miss Sunshine en Toy Story 3 schreef, is momenteel bezig met het script van de film. Verwacht wordt dat Mark Hamill, Harrison Ford en Carrie Fisher ook hun opmaking zullen maken, maar daar is officieel nog niets over bekend gemaakt. Zij speelden in de originele trilogie respectievelijk de rollen van Luke Skywalker, Han Solo en Princess Leia.

(VIA)