Jesse Eisenberg heeft koppie kaal als Lex Luthor

Geplaatst: door de redactie

Warner onthulde al verschillende foto's van personages uit Batman v. Superman: Dawn of Justice (een aantal kun je hier bekijken), maar Supermans aartsvijand Lex Luthor, gespeeld door Jesse Eisenberg, ontbrak nog.... tot nu toe.

Want Entertainment Weekly debuteerde vandaag de eerste foto van Eisenberg als Luthor. Daarop is te zien dat de acteur die net gecast is in de volgende film van Woody Allen volledig kaal is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Gene Hackman in de originele Superman-film van Richard Donner. De foto is overigens gemaakt door Clay Enos, een Amerikaanse fotograaf die sinds Watchmen vaak te vinden is op de sets van regisseur Zack Snyder, om daar mooie behind the scenes-plaatjes te schieten.

In Batman v. Superman is Eisenberg te zien met onder meer Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman) en Jason Momoa (Aquaman). Van die laatste superheld kun je hieronder nog een onlangs verschenen foto bekijken. Batman v. Superman: Dawn of Justice verschijnt op 24 maart 2016 in de bios.