Janzen, Bruijning en Van Huêt voeren sterrencast Pak Van Mijn Hart aan

Geplaatst: door de redactie

Kees van Nieuwkerk (foto hierboven) kon over een ware sterrencast beschikken voor zijn romantische komedie Pak Van Mijn Hart. Chantal Janzen, Benja Bruijning en Fedja van Huêt spelen de hoofdrollen in de film die vanaf 6 november in de Nederlandse bioscopen draait en die afgelopen najaar al werd opgenomen. Janzen en Van Huêt waren vorig jaar nog samen te zien in Soof (foto onder), Bruijning had al rollen in films als De Bende Van Oss en Bellicher: Celvoor hij in 2012 doorbrak met Alles Is Familie.

Bruijning en Van Huêt spelen in Pak Van Mijn Hart de broers Tom en Niek, die een kledingverhuurbedrijf en Sinterklaascentrale runnen. Ze zijn net de voorbereidingen voor de feestmaand begonnen, tot de aantrekkelijke Julia (Janzen) hun familiebedrijf binnenloopt met een aanbod dat alles verandert. Tom en Niek worden door deze klus geconfronteerd met liefde, familie, tradities, zaken en vertrouwen. Daardoor komt er voor de broers in de feestmaand wel heel veel op het spel te staan.

Foto: Bart van der Putten

Naast de drie hoofdrolspelers hebben Halina Reijn (foto boven), Loes Haverkort, Beppie Melissen (Gooische Vrouwen) en Bram van der Vlugt (Oorlogsgeheimen) belangrijke bijrollen. Ook Manuel Broekman (De Marathon), Carolien Spoor (Toscaanse Bruiloft), Leo Alkemade, Geza Weisz (Alleen Maar Nette Mensen) en Marwan Kenzari (Wolf, Hartenstraat) zijn in de film te zien. 

"Het is fantastisch dat zo'n ijzersterke cast en crew aan mijn nieuwe speelfilm voor Eyeworks heeft meegewerkt", laat Kees van Nieuwkerk via distributeur A-Film Benelux weten.