Jackman hint naar afscheid als Wolverine

Geplaatst: door de redactie

Hugh Jackman kruipt naar eigen zeggen nog één keer in de huid van mutant Wolverine. De Australische acteur hintte daar gisteravond naar door op Instagram een foto van de bekende klauw te plaatsen met de tekst "Wolverine... Een laatste keer."

 

WOLVERINE ...ONE LAST TIME. HJ

Een foto die is geplaatst door Hugh Jackman (@thehughjackman) op28 Mrt 2015 om 10:40 PDT

Die laatste keer zou dan een derde stand alone film over het personage van Marvel zijn, waarvan de release door 20th Century Fox al is aangekondigd voor maart 2017. De laatste keer dat Jackman te zien was als Wolverine, was vorig jaar in X-Men: Days of Future PastX-Men: Apocalypse, het vervolg op die film, staat gepland voor een release in mei 2016.

Onduidelijk is nog of Jackman daarin in enige vorm een rol zal spelen, berichten in die richting zijn nog niet bevestigd. Tot nu toe is hij de enige acteur die in alle vijf X-Men films verscheen, inclusief een korte cameo in X-Men: First Class. Daarnaast kwamen twee stand alone films over het personage uit: X-Men Origins: Wolverine uit 2009 en twee jaar geleden The Wolverine.

Momenteel is de 46-jarige Australiër in Oostenrijk bezig met de opnames van een biopic over de legendarische Britse schansspringer Eddie 'The Eagle' Edwards.