J.A. Bayona bevestigd voor Jurassic World 2

Geplaatst: door de redactie

Zijn naam werd al een tijd lang in verband gebracht met de sequel op Jurassic World en nu maakt de filmstudio zijn aantrekken officieel. De Spaanse regisseur Juan Antonio Bayona zal de regie van het volgende deel op zich nemen.

Voorheen was het niet zeker dat Bayona aan de slag kon met de dino's, omdat hij ook verbonden was aan de sequel op World War Z. Tweets van producent Frank Marshall en Jurassic World-regisseur Colin Trevorrow (die voor het vervolg nog wel aanblijft als scenarist en producent) namen vandaag alle twijfels weg. Bayona is vooral bekend van het Tsunami-drama The Impossible (zie foto) met Naomi Watts en Ewan McGregor. Hij was ook actief in het horrorgenre met The Orphanage en de serie Penny Dreadful.

Het vervolg op Jurassic World - ook Steven Spielberg is wederom present als producent - moet in de zomer van 2018 in de bioscoop verschijnen. Chris Pratt en Bryce Dallas Howard zullen opnieuw in de sequel te zien zijn. Bayona komt dit jaar met A Monster Calls, waarvoor je hier al de teaser kunt bekijken.