Intouchables remake heeft hoofdrolspelers

Geplaatst: door de redactie

Het Franse Intouchables was wereldwijd een gigantisch succes, ook in Nederland, maar in Amerika deed de film het niet zo goed als op andere plekken. De Weinsteins pogen daarom dan ook al geruime tijd een remake zonder ondertitels en volgens Deadline staan Bryan Cranston en Kevin Hart op het punt te tekenen voor de hoofdrollen.

Cranston vervangt daarbij Colin Firth, die voorheen aan de film verbonden was. De Breaking Bad-acteur timmert hard aan de weg sinds het eindigen van zijn serie; zo is hij volgende maand bij ons te zien in zijn voor een Oscar genomineerde rol als Dalton Trumbo en te horen in de derde Kung Fu Panda. Ook kwam hij onlangs voorbij in de trailer voor All The Way. Ook Kevin Hart is door het succes van Ride Along een stuk bekender geworden; zo is hij binnenkort te zien met The Rock in Central Intelligence.

In de Franse versie speelde François Cluzet de rol van de steenrijke, maar aan een rolstoel gebonden Philippe en was Omar Sy te zien als zijn nieuwe verzorger, en voormalig gedetineerde, Driss. De remake zou eerst gemaakt worden door Paul Feig (Ghostbusters), maar volgens THR neemt Simon Curtis (My Week With Marilyn, Woman in Gold) die taak van hem over. Curtis zou nog wel het door Feig geschreven script gebruiken voor zijn verfilming. Bekijk hieronder de trailer voor het origineel.