Internationale trailer voor Jane Got A Gun

Geplaatst: door de redactie

Hier zijn dan de eerste beelden van het geplaagde Jane Got A Gun. De western met Natalie Portman (Leon, Black Swan) kende eerst problemen door een wisseling van regisseur en vervolgens ging distributeur Relativity kopje onder.

De film is inmiddels opgepikt door de Weinsteins die hem uit zullen brengen in Amerika. Portman geeft in de western gestalte aan cowgirl Jane Hammond. Ooit werd ze geteisterd door een bende outlaws onder leiding van Colin (Ewan McGregor), maar inmiddels leidt ze een rustig leventje met manlief Bill (Noah Emmerich). Wanneer Colin het op haar echtgenoot gemunt heeft, moet ze toch weer haar pistolen oppakken en samen met haar voormalige voorloofde (Joel Edgerton) opnieuw de strijd aangaan.

Jane Got A Gun werd in 2013 bijna gemaakt met Lynne Ramsay (We Need To Talk About Kevin) aan het roer, maar zij werd vervolgens vervangen door Gavin 'OConnor (Warrior). Bijrollen zijn er voor Rodrigo Santoro (Westworld) en Boyd Holbrook (Netflix' Narcos). De film heeft bij ons nog geen releasedatum.