Internationale trailer voor The Gunman

Geplaatst: door de redactie

We kennen Sean Penn van zijn rol als Spicoli, we kennen Sean Penn van zware dramafilms als Dead Man Walking en Mystic River, maar we kennen Sean Penn nog niet als keiharde actieheld. The Gunman moet daar verandering in brengen...

The Gunman werd gemaakt door Fransman Pierre Morel, de regisseur die eerder Liam Neeson met succes tot actieheld bombardeerde met de eerste Taken. Morel doet dat bij deze transformatie van Penn echter zonder producent Luc Besson, die ook met hem werkte aan From Paris with Love en Banlieue 13. In plaats daarvan is de film afkomstig uit de koker van Joel Silver (Die Hard, Lethal Weapon, The Matrix).

Het verhaal (Penn is een spion die op de vlucht moet voor zijn oude werkgevers) kennen we ondertussen wel, lees bijvoorbeeld onze recensie van Haywire maar eens terug, maar ook deze film lijkt weer een interessante Europese setting te hebben en verder zijn de bijrollen (we zien Idris Elba, Ray Winstone en Javier Bardem speelt weer een extravagante bad guy) prima bezet. Vanaf 5 maart te zien in de bios.

Bekijk ook de eerdere trailer voor The Gunman