The Hulk op je neus

Geplaatst: door de redactie

Een van de grote blockbusters deze zomer is natuurlijk The Avengers. De serie over de verschillende superhelden uit de Marvel-stal begon al in 2008 met de release van Iron Man, maar is nu langzaam toe aan het werken naar de grote climax eind april. En dat betekent automatisch dat de merchandise-machine ook op hogere toeren zal gaan draaien. We kunnen dus nog uitkijken naar winkelschappen vol action-figures, rugzakken, broodtrommeltjes en andere prullaria.

Marvel doet nu zelf, in samenwerking met RealD3D, ook een duit in het zakje en komt tijdens het verschijnen van de film met 3D-brillen gebaseerd op de verschillende helden uit de film. Het enige vreemde hieraan is dat Thor, Hulk, Captain America en Iron Man wel hun eigen ontwerpje krijgen, maar het enige karakter die in de productie van Joss Whedon daadwerkelijk een bril draagt (Hawkeye, gespeeld door Jeremy Renner) geen design-brilletje heeft...

De vier verschillende brillen vind je hierboven. Ze zullen naar schatting zo'n 5 euro gaan kosten en waarschijnlijk bij de bioscoopkassa's te koop zijn.