Hulk maakt opwachting in Thor: Ragnarok

Geplaatst: door de redactie

Het begon als gerucht en inmiddels lijkt het zo goed als zeker: Mark Ruffalo zal te zien zijn als Bruce Banner / The Hulk in de derde Thor-film de luistert naar de subtitel Ragnarok. Volgens Variety kan de deal elk moment rondkomen.

Aan het einde van Avengers: Age of Ultron zagen we hoe de Hulk zijn gesprek met Black Widow afkapte en met de Quinjet koers zette naar een onbekende bestemming. Hoe hij precies bij Thor terecht zal komen is nog onbekend, maar de film zou zich afspelen op een plek buiten zowel aarde als Asgard. En dus doken ook de Planet Hulk-film geruchten weer op. Sommige Marvel-fans hopen verder op een cross-over met Guardians of The Galaxy zodat de Hulk een scène kan delen met Groot en Rocket.

Thor: Ragnarok wordt (minus de korte Iron Man 3-cameo) de eerste keer dat Ruffalo gestalte geeft aan Banner in een non-Avengers-film. Taika Waititi (bekend van het komische What We Do In The Shadows) zal gaan regisseren. Ragnarok moet op 2 november 2017 in de bioscoop verschijnen. Op 28 april 2016 verschijnt eerst nog de derde Capatain America-film waarin Chris Evans te zien is met Robert Downey Jr.