Horrorkomedie Get Out heeft eerste trailer

Geplaatst: door de redactie

De producenten van The Visit, de Insidious-serie en The Gift omarmden het door Jordan Peele (Keanu) geschreven en geregisseerde Get Out. Bekijk de trailer voor de horrorkomedie met onder meer Girls' Allison Williams en Daniel Kaluuya (Kick-Ass 2, Sicario).

De Afro-Amerikaanse Chris (Kaluuya) reist met zijn blanke vriendin Rose (Williams) naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy (Catherine Keener) en Dean (Bradley Whitford). Aanvankelijk denkt Chris dat het overdreven vriendelijke gedrag van de familie de manier is waarop zij omgaan met het feit dat hun dochter een donker vriendje heeft. Een serie ongemakkelijke ontdekkingen leidt hem echter tot een conclusie die hij zich nooit voor had kunnen stellen en hij raakt verstrikt in de duistere, werkelijke reden waarom hij uitgenodigd werd.

Peele, als acteur bekend van tal van kleine rolletjes in televisieseries, maakt met Get Out zijn regiedebuut. Het resultaat daarvan zie je vanaf donderdag 20 april in de Nederlandse bioscopen.