Han Solo comes home in tweede Star Wars teaser trailer

Geplaatst: door de redactie

Dit weekend vindt er een Star Wars Celebration Event plaats in Californië en vandaag werd er al meteen afgetrapt met een tweede teaser trailer voor het zevende deel uit de serie. Bekijk de nieuwe beelden uit The Force Awakens.

De voice-over die je hoort lijkt afkomstig van Mark Hamill, de Luke Skywalker-vertolker die onlangs nog een rolletje had in Kingsman: The Secret Service. We zagen Luke Skywalker voor het laatst in Return of the Jedi en The Force Awakens speelt zich dertig jaar na de gebeurtenissen in dat zesde deel af. Ook Han Solo (Harrison Ford) en Chewbacca (Peter Mayhew) duiken nog even op in de nieuwe trailer. Van de oude garde wordt Princess Leia (Carrie Fisher) sowieso nog even geheim gehouden.

Het door J.J. Abrams geregisseerde Star Wars: The Force Awakens verschijnt op 18 december in de Nederlandse bioscopen. Overigens kun je binnenkort op Filmpjekijken.com een verslag verwachten van het Star Wars Evenement in Californië. In 2013 waren we ook aanwezig bij een gelijksoortig evenement in Duitsland. Dat verslag kun je hier terugkijken. Bekijk ook de eerdere teaser voor The Force Awakens.