Grootse IMAX-trailer voor The Jungle Book

Geplaatst: door de redactie

Disney wil dat je The Jungle Book gaat zien op een zo groot mogelijk scherm en daarom geeft Lupita Nyong'o (die in de film de stem verzorgt van wolvenmoeder Raksha) een speciale introductie op de IMAX-trailer. Vanaf 14 april in de bios.

The Jungle Book van regisseur Jon Favreau (Chef, Iron Man, Elf) is een nieuwe live-actionfilm over Mowgli (nieuwkomer Neel Sethi), een mensenjong dat opgroeit bij een wolvenroedel. Mowgli voelt zich niet langer thuis in de jungle wanneer de angstaanjagende Shere Khan (stem van Idris Elba), de tijger die zichtbaar getekend is door de mens, bezweert alles te elimineren wat hij als een bedreiging ziet.

Als Mowgli de enige plek die hij kent moet verlaten, begint hij aan een fascinerende reis op zoek naar zichzelf. In gezelschap van zijn strenge mentor, panter Bagheera (stem van Ben Kingsley), en de zorgeloze beer Baloo (stem van Bill Murray) komt hij onderweg dieren tegen zoals de verleidelijke slang Kaa (stem van Scarlett Johansson) en exenctrieke apenkoning Louie (stem van Christopher Walken).

Beluister hieronder ook onder meer Bill Murray als Baloo in een aantal nieuwe clipjes uit de film.