Griswold-sequel Vacation heeft een tweede trailer

Geplaatst: door de redactie

Begin vorige maand verscheen al een eerste trailer voor Vacation, nu heeft de reboot/sequel van National Lampoon's Vacation ook een tweede trailer. Bekijk de familie Griswold ruim dertig jaar na de eerste door John Hughes (The Breakfast Club) bedachte film met Chevy Chase en Beverly d'Angelo als de ouders van het gezin.

Zoon Rusty (The Hangover's Ed Helms) is inmiddels zelf vader en echtgenoot en besluit met zijn gezin af te reizen naar... jawel, WalleyWorld! Daar beleefde hij als kind zelf een onvergetelijke vakantie, maar het attractiepark sluit binnenkort voorgoed de deuren. Reden voor Rusty om zijn vrouw Debbie (Christina Applegate) en zijn twee kinderen (Skyler Gisondo en Steele Stebbins) in de auto te laden voor één laatste, onvergetelijke, bezoek aan WalleyWorld.

Leslie Mann kruipt in de huid van de Audrey Griswold-anno 2015 en heeft in Chris Hemsworth haar echtgenoot. Uiteraard zien we ook Chase en d'Angelo voorbijkomen in onderstaande tweede trailer. Vacation verschijnt op donderdag 10 september in de Nederlandse bioscopen.