Gina Carano schakelt versnelling hoger

Geplaatst: door de redactie

Haywire-actrice Gina Carano gaat van arthouse-actie naar mainstream-actie. Volgens de Hollywood Reporter staat de voormalig MMA-ster op het punt om zich bij de cast van de nieuwe Fast & Furious-film te voegen.

Het vijfde deel in de serie kreeg de naam Fast Five, het zesde deel gaat naar alle waarschijnlijkheid Fast Six heten. Ook een terugkeer van actrices Eva Mendes en Michelle Rodriguez lijkt steeds zekerder te worden. Een catfight tussen Carano en Mendes of Rodriguez is dus niet uitgesloten. Verder hebben Vin Diesel en Paul Walker beide weer voor de film getekend.

Vin Diesel smells what The Rock has been cooking

Er is nog niets bekend over de plot zelf. Wel weten we dat Carano een nieuw teamlid aan de zijde van Dwayne “The Rock” Johnson’s agent Luke Hobbs zou moeten gaan spelen. The Rock was in Fast Five voor het eerst te zien in de serie en dat deel kende het succesvolste openingsweekend van alle vijf. Hij moet binnenkort voor hetzelfde effect proberen te zorgen in de tweede G.I. Joe-film, waarvan de nieuwe trailer net uit is.

Fast Six zal wederom geregisseerd worden door Justin Lin, die met scenarist Chris Logan vanaf het derde deel bij elke film in de serie betrokken was. Lin werd eerder genoemd als regisseur van de vijfde Terminator, maar die lijkt voorlopig even van de baan. De Nederlandse release van de film staat gepland op 23 mei 2013.