Ghostbusters 3? Ja. Met Bill Murray? Nee.

Geplaatst: door de redactie

Je kunt het zien als goed nieuws en slecht nieuws…. Of als twee keer slecht nieuws. Volgens Dan Aykroyd gaat de nieuwe Ghostbusters volgend jaar dan echt in productie, alleen wel zonder Bill Murray.

Aykroyd gaf de update aan de Engelse krant Metro. “We hebben een briljante nieuwe schrijver (Etan Cohen, die samen met Ben Stiller werkte aan Tropic Thunder) en gaan de franchise doorgeven aan een nieuwe generatie. De studio staat er inmiddels helemaal achter. De eerste paar concepten waren niet echt gelukkig, maar nu hebben we iets met een goede structuur en zijn we helemaal klaar om het te laten gebeuren.”

But what about Bill? “Ik kan vertellen dat hij niet bij de film betrokken zal zijn. Maar we geven het door aan een nieuwe generatie en Ghostbusters 3 kan ook zonder Murray een succesvolle film worden. Het is erg spijtig en natuurlijk zou ik hem er zeer graag bij hebben, maar dat zit er op dit moment niet in en we moeten verder.”

Geen Murray dus, maar wel een nieuwe generatie van jongere Ghostbusters die het stokje gaan overnemen. Laat het speculeren over wie dat moeten gaan worden maar beginnen.

(Metro)