Geen Anna Faris in Scary Movie 5?

Geplaatst: door de redactie

De eerst vier Scary Movie-films leverden – behalve een nieuwe stroom aan slechte parodiefilms – ook genoeg geld op om er nog een vijfde deel achteraan te plakken. Dat zou zo maar eens de eerste in de serie zonder Anna Faris kunnen worden.

Faris was te zien in de eerste twee delen die gemaakt werden door de Wayans-broertjes en maakte daarna ook de overname door David Zucker mee voor deeltje drie en vier. Een terugkeer in het vijfde deel ligt dus voor de hand, maar tijdens een interview met Comingsoon.net over haar nieuwe film The Dictator trekt ze dat zelf in twijfel.

“Ik weet niet precies wat de status is van de film, maar ik hoor wel dat ie in de maak is”, vertelt Faris. “Ik denk echter niet dat ik het ga doen. Ik denk niet dat ik er onderdeel van ben.”

Net als Faris weet niemand precies hoe het ervoor staat met de film of wie erin mee zullen spelen. Wel is bekend dat Malcolm Lee (Soul Men) de regie overneemt van David Zucker. Regina Hall, die andere vaste Scary Movie-actrice, werkte in ieder geval al eerder samen met Lee aan de film The Best Man.