Fox onthult Die Hard muurschildering

Geplaatst: door de redactie

Fox versierde al eerder studio’s in Los Angeles met afbeeldingen van The Simpsons en The Empire Strikes Back. Gisteren onthulde Bruce Willis een nieuwe muurschildering ter ere van het vijfentwintigjarig bestaan van Die Hard en de aankomende release van het nieuwste deel in de filmreeks.

Fox-hoofdman Jim Gianopulos kondigde Willis aan met “we're thrilled that he came out to the coast tonight to have a few laughs” waarna de Moonrise Kingdom-acteur onder toeziend oog van alle aanwezigen het kunstwerk mocht onthullen. De tekening is te zien op Stage 8, waar vroeger klassieke films als The Sound of Music en The Towering Inferno zijn opgenomen. Bekijk hieronder een aantal korte filmpjes over de totstandkoming en onthulling van de muurschildering. De auto's op de parkeerplaats bij Fox reageerden overigens niet al te goed op het afgestoken vuurwerk...

Het vijfentwintigjarig bestaan van Die hard wordt behalve met de muurschildering ook gevierd met een Blu-ray-boxset die de eerste vier films bevat, plus een gloednieuwe bonusdisc. Die boxset is vooralsnog niet in Nederland verkrijgbaar, maar over twee weken arriveert hier wel A Good Day to Die Hard, het vijfde deel uit de serie, in de bioscopen. Bekijk hieronder de eerste clipjes van die film.