FK TV: Castpresentatie Michiel de Ruyter

Geplaatst: door de redactie

Op een heus Oceangoing Patrol Vessel (OPV) van de Koninklijke Marine werd vrijdag 9 mei een groot deel van de cast van Michiel de Ruyter voorgesteld. Ook Filmpjekijken TV stuurde naar Den Helder om regisseur Roel Reiné en enkele van zijn castleden aan de tand te voelen.

Foto: Bart van der Putten

Weliswaar was begin vorige week, tot groot ongenoegen van regisseur Roel Reiné - lees hier een interview dat we vorig jaar met hem hadden - en de hoofdrolspeler zelf, al uitgelekt dat Frank Lammers gestalte geeft aan de titelpersoon en dat ook Barry Atsma een rol heeft in Michiel de Ruyter. Op Zijne Majesteit Friesland werden echter nog veel meer acteurs en actrices voorgesteld aan een select groepje journalisten, bioscoopexploitanten en sponsors.

Foto: Bart van der Putten

Ook Filmpjekijken TV mocht mee aan boord richting Texel, waar vandaan enkele castleden zich op spectaculaire wijze lieten vervoeren richting het schip uit de Hollandklasse van de Koninklijke Marine. Bekijk hieronder het verslag van cameraman Bart van der Putten en verslaggever Jochem Geerdink.