Firefly Anniversary Feestje

Geplaatst: door de redactie

Een uitgebreide viering van het tienjarig jubileum van Firefly, de succesvolle edoch gecancelde serie van Joss 'Buffy' Whedon, die zijn vele televisiesuccesen opvolgde met onder meer de verfilming van Firefly en natuurlijk box office topper The Avengers. 

"Five hundred years in the future, a renegade crew aboard a small spacecraft tries to survive as they travel the unknown parts of the galaxy and evade warring factions as well as authority agents out to get them." Dat is de synopsis van de SF-serie Firefly, bedacht door Whedon, gevuld met een geweldige cast waaronder Nathan Fillion, Alan Tudyk en Adam Baldwin (geen familie), en leidend tot onder meer de film Serenity (TIP!), maar desondanks slechts liep van 2002 tot 2003. Wat is dat toch met extreem populaire series die het op de buis niet redden... (Arrested Development, anyone?)

Anyway, aanrader want lachen vanwege een grappige/aandoenlijke bijeenkomst en genieten om ze weer eens bij elkaar te zien. Kijk eerst de serie, dan de film en vervolgens onderstaande filmpje. Of, voor de twijfelaars, eerst onderstaand feestje, dan de serie, en sluit het af met Serenity. Of, you know, kijk maar. The landing is gonna get pretty interesting.