Final trailer voor Mamma Mia! Here We Go Again

Geplaatst: door de redactie

Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried, Colin Firth en vele, vele anderen zijn terug voor Mamma Mia! Here We Go Again, het vervolg op de hitfilm uit 2008. In de sequel zien we niet alleen de bekende gezichten uit de eerste film, ook Lily James en Cher hebben een rol in dit vervolg dat vandaag zijn final trailer kreeg.

De film speelt zich opnieuw af op het Griekse eiland Kalokairi waar Sophie Sheridan (Seyfried) nog steeds woont. Tien jaar zijn verstreken in haar leven en inmiddels is ze zwanger van haar geliefde Sky (Dominic Cooper). Sophie twijfelt echter of ze de zwangerschap wel aankan zonder de steun en de hulp van haar inmiddels overleden moeder Donna (Streep). Daarom heeft ze haar moeder's twee hartsvriendinnen Tanya (Christine Baranski) en Rosie (Julie Walters) uitgenodigd op het eiland. Samen met Sophie's drie mogelijke vaders Sam (Brosnan), Bill (Stellan SkarsgÄrd) en Harry (Firth) vertellen zij het verhaal van Donna's leven en hoe zij Sophie in haar eentje heeft grootgebracht.

Mamma Mia! Here We Go Again, boordevol muziek van de onlangs gehergroepeerde popsensatie ABBA, draait vanaf donderdag 19 juli in de Nederlandse bioscopen.