Fifty Shades Of Grey heeft tweede trailer

Geplaatst: door de redactie

Precies drie maanden voor Valentijnsdag, heeft Fifty Shades Of Grey een tweede trailer. Bekijk nieuwe beelden van de film met Jamie Dornan als Mr. Grey en Dakota Johnson in de rol van Anastasia Steele.

Fifty Shades Of Grey is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van E.L. James, het eerste boek uit de Fifty Shades trilogie. De film vertelt over de relatie tussen de 27-jarige miljardair Christian Grey (Dornan) en studente Anastasia Steele (Johnson). Steele is een literatuurstudent en interviewt Grey als gunst voor haar kamergenoot Kate Kavanagh (Eloise Mumford). De naïeve en onschuldige Ana valt direct voor de knappe en intimiderende man en hunkert ernaar om bij hem te zijn. De miljardair op zijn beurt wil dat ook wel, maar dan wel op zijn voorwaarden. Langzaam ontdekt Ana de geheimen van Grey, maar ook haar eigen verlangens.  

Naast Dornan, Johnson en Mumford zien we in de door Sam Taylor-Johnson (Nowhere Boy) geregisseerde en Kelly Marcel geschreven film ook Victor Rasuk, Rita Ora, Luke Grimes en Jennifer Ehle voorbijkomen. Fifty Shades Of Grey is vanaf 14 februari 2015 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk hier de eerste trailer.