Extralange trailer voor The Master

Geplaatst:

door de redactie

The Master lijkt Paul Thomas Andersons meest onconventionele film tot nu toe, en dat zegt heel wat aangezien de man Magnolia en Punch Drunk Love achter zijn naam heeft staan. Bekijk een nieuwe extralange trailer.

In The Master speelt Philip Seymour Hoffman een L. Ron Hubbard-achtig figuur die in de jaren vijftig zijn eigen religieuze organisatie opzet. Joaquin Phoenix speelt Freddie Sutton, een veteraan van de Tweede Wereldoorlog die door het land zwerft op zoek naar een plek waar hij zich thuis voelt. Er ontstaat een bizarre relatie tussen deze twee opmerkelijk figuren. We zien ook Amy Adams gestalte geven aan de vrouw van het personage van Hoffman

The Master is lichtelijk geïnspireerd door de ontstaansgeschiedenis van Scientology, hoewel Hoffman zijn personage meer spiegelt aan kleurrijke figuren als Orson Welles. De trailer bevat ook een aantal scènes die uit de uiteindelijke film geknipt zijn. The Master is in Nederland te zien vanaf 10 januari. Klik hier voor eerder verschenen beeldmateriaal.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.