Entertainment Weekly heeft Batman v. Superman foto's

Geplaatst: door de redactie

Batman, Superman en Wonder Woman prijken op de cover van de nieuwe Entertainment Weekly en de foto's staan nu ook online. Batman v. Superman: Dawn of Justice-regisseur Zack Snyder liet verder nog een trivia-feitje los.

Zo onthulde Snyder dat ze aan het einde van voorganger Man of Steel bijna - volgens de traditie van concurrent Marvel - al een teaser voor de aankomende superhero clash hadden gestopt. In een post-credit sequence zou een kist met Kryptonite afgeleverd worden bij het gigantische landhuis van Bruce Wayne. Daar werd echter vanaf gezien, omdat Man of Steel eerst nog maar een succes moest blijken. "Once you say it, you can't unsay it", licht Snyder toe.

Op de vrijgegeven foto's zien we onder andere Ben Affleck (Bruce Wayne) samen met Gal Gadot (Wonder Woman) en Jessie Eisenberg als Lex Luthor. Opvallend is dat Eisenberg hier nog een volle bos haar heeft, terwijl hij op zijn eerste teaser foto nog volledig kaal was. De Batman v. Superman-film verschijnt op 26 maart 2016 in de bios. Bekijk hier de teaser trailer. Daarna volgen Justice League-films in 2017 en 2019 en mogelijk ook nog een Batman-solofilm.